Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Η Λύση για την Υγεία μας



The Far Left Side Comic

Yanis Bank Holiday

Αυτό το σκίτσο του Αρκά εκφράζει τη σημερινή ελληνική πραγματικότητα και την αντίδραση στα λόγια και τα έργα των τριών πρωταγωνιστών του δράματος που ζούμε.
Δηλαδή των κ.κ. Τσίπρα, Βαρουφάκη, Κωνσταντοπούλου.

Τα άλλα νέα της ημέρας:

Το Υπουργείο Πολιτισμού ανακοίνωσε ότι στο εξής αυτός που δικαιούται να δημοσιεύει ευθυμογραφήματα, σκίτσα και γενικά να μας ψυχαγωγεί -εκτός των τριών παραπάνω- είναι ο κύριος Λάκης Λαζόπουλος. ‘Αντε και ο κυρ Αλέκος Φλαμπουράρης.

Η κυρία Πρόεδρος της Βουλής εξετάζει τη σύσταση Επιτροπής της Βουλής, η οποία θα αποφασίσει να χαρακτηριστούν οι Γιούνκερ, Ντάισεμπλουμ, Μέρκελ, Σούλτς και Σόιμπλε, παράνομοι και επαχθείς. Το κυριότερο πρόβλημα είναι βέβαια να βρεθεί ημερομηνία και ώρα (κατά προτίμηση 2-4 τη νύχτα) για να καταθέσει ο κ. Στουρνάρας.

Ο κύριος Γιάνης Βαρουφάκης στην ημερήσια συνέντευξή του στο CNN χαρακτήρισε εντελώς παραπλανητικές τις φήμες ότι το κλείσιμο των ελληνικών τραπεζών για μία εβδομάδα οφείλεται σε έλλειψη ρευστότητας. Ο πραγματικός λόγος είπε είναι ότι γιορτάζουμε τη γνωστή σε όλο το δυτικό κόσμο “Bank Holiday”. Και ακριβώς για να τονίσουμε την προσήλωσή μας στη Δύση αποφασίσαμε να τη γιορτάσουμε για μία ολόκληρη εβδομάδα.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου του CNN εάν είναι αλήθεια ότι ο τίτλος του επόμενου βιβλίου του θα είναι “Πως να χρεοκοπήσετε μια χώρα σε πέντε μήνες” περιορίστηκε στο γνωστό του ελκυστικό χαμόγελο.