Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Οι υγιείς δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αντιδράσουν!


Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακάλυψε το πόσο κακό κάνει η βία και οι απειλές κατά πάντων που προέρχονται από τη Χρυσή Αυγή!!

Δεν ξέρω βέβαια αν επιτέλους κατάλαβαν τον κίνδυνο ή αν στεναχωρήθηκαν που έχουν χάσει το μονοπώλιο στις απειλές και τη βία που είχαν τόσα χρόνια.

Ποιοι κλείδωναν τα πρηγούμενα χρόνια τα μέλη της Συγκλήτου των Πανεπιστημίων μέχρι να παρθεί η απόφαση που ήθελαν; Ποιοι έκαναν τις καταλήψεις στα Πανεπιστήμια και με βίαιο τρόπο έδιωχναν όσους ήθελαν να πάνε στα γραφεία τους να δουλέψουν; Ποιοι αναστάτωναν  την Αθήνα και τις άλλες πόλεις σε κάθε συλλαλητήριο και πορεία, προκαλώντας τις αντιδράσεις των ΜΑΤ; Ποιοι δεν δέχονται ακόμη και σήμερα να εφαρμοστούν οι νόμοι που έχει ψηφίσει το Κοινοβούλιο για τα Πανεπιστήμια και το διακηρύσσουν δημόσια δια του Προέδρου τους;

Μήπως η Χρυσή Αυγή;

Όχι βέβαια. Ο ΣΥΡΙΖΑ με τις παραφυάδες του!

Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ θερίζετε τους πικρούς δηλητηριασμένους καρπούς που σπέρνατε όλα αυτά τα χρόνια! Και μαζί με σας δυστυχώς τους γεύεται και όλη η ελληνική κοινωνία.

Υπάρχει μεγάλος φόβος να βρεθούμε στις επόμενες εκλογές διχασμένοι ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή! 

Δεν περιμένει κανείς από τη Χρυσή Αυγή να αλλάξει τακτική, ώστε να αποφευχθεί η επερχόμενη μοιραία εξέλιξη. Το αντίθετο μάλιστα θα συμβεί, με τις επιθέσεις και τη βία να κορυφώνονται.

Και δυστυχώς με τα μυαλά που κουβαλάει ο Τσίπρας και οι συν αυτώ, που επί της ουσίας δεν διαφέρουν πολύ σε δημοκρατική ποιότητα από εκείνα των Χρυσαυγιτών, δεν φαίνεται να υπάρχει επιστροφή.

Η μόνη ελπίδα είναι ότι στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν άνθρωποι που έχουν διαφορετικές απόψεις, που δεν μπορεί παρά να βλέπουν αυτό που έρχεται. Θα τολμήσουν όμως να διαφοροποιηθούν; Εκεί παίζονται όλα! Είναι οι μόνοι που μπορούν να αντιστρέψουν έστω και την ύστατη στιγμή την σχεδόν αμετάκλητη πορεία προς την άβυσσο.

Σε διαφορετική περίπτωση οδηγούμαστε με βεβαιότητα προς μια καταστροφική εμφύλια σύρραξη