Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Ένα συνεχιζόμενο έγκλημα των Αμερικάνων μιλιταριστών- Τηλεκατευθυνόμενες ιπτάμενες συσκευές-βόμβες


Πρόκειται για τη μοντέρνα μορφή πολέμου. Η οποία εφαρμόζεται αυτή τη στιγμή κυρίως στο Πακιστάν, αλλά και σε άλλες περιοχές του κόσμου, εν ονόματι τάχα της τρομοκρατίας. Σκοτώνει όπως είναι φυσικό αδιακρίτως και περίπου το 1/3 των θυμάτων είναι παιδιά! Επειδή αυτά συνήθως τρέχουν εκεί που γίνεται η έκρηξη και οι φονιάδες-χειριστές έχουν την τακτική να στέλνουν μια δεύτερη τέτοια βόμβα στο ίδιο σημείο.

Ήταν επόμενο η γενιά που μεγάλωσε παίζοντας τέτοιου είδους παιχνίδια που δοξάζουν τον αποδεκατισμό του αντιπάλου να κάνει σήμερα ένα τέτοιο πόλεμο. Ο οποίος γίνεται υπό τις ευλογίες και του νυν Αμερικανού "προοδευτικού" Προέδρου Ομπάμα, ο οποίος μάλιστα δεν διστάζει να λέει ψέματα, ότι πρόκειται για εξαιρετικά στοχευμένες επιθέσεις εναντίον τρομοκρατών!

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι οι Αμερικάνοι δημιουργούν με τον τρόπο αυτόν ακόμη μια γενιά ορκισμένων εναντίον τους εχθρών. Και δεν καταλαβαίνουν ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ότι αυτή η νέα τεχνολογία κάποια στιγμή μπορεί να τους χτυπήσει και στο δικό τους σπίτι!

Στο συγκλονιστικό βίντεο που ακολουθεί δείτε την όλη ιστορία, όπως την διηγούνται Αμερικανοί που αντιτίθενται σε αυτόν τον βρώμικο πόλεμο.