Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας τώρα!

Ο απόλυτος παραλογισμός που έχει επιβάλει στην πολιτική ζωή ο ΣΥΡΙΖΑ με κύριο υπεύθυνο τον Τσίπρα, στερεί από κάθε λογικό άνθρωπο την επιθυμία να συμβάλει γράφοντας στην προσπάθεια να δοθούν απαντήσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα.

Όταν είσαι ανάμεσα σε τρελούς δεν αποδίδουν, όπως είναι γνωστό, τα λογικά επιχειρήματα.

Επί πέντε χρόνια ο ελληνικός λαός και ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι, που υποφέρουν δυσανάλογα από την κρίση, άκουγαν από τον Τσίπρα ότι για όλα φταίνε τα μνημόνια και αυτοί που τα υπέγραφαν καταστρέφοντας τη χώρα.

Τώρα εκείνος κατηγορεί για προδοσία την Αριστερή Πλατφόρμα του κόμματός του, η οποία λέει ακριβώς όσα έλεγε εκείνος για τις προηγούμενες κυβερνήσεις!

Ο σημερινός πρωθυπουργός αρνείται να παραδεχτεί τις τρομερές του ευθύνες, ότι δηλαδή έσυρε τη χώρα σε εκλογές πρόωρα, ότι αποδέχτηκε για πέντε μήνες τη διαπραγματευτική γραμμή Βαρουφάκη, ότι ακόμη κι όταν κατάλαβε ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος παρέσυρε τη χώρα σε δημοψηφίσματα και ποιος ξέρει σε τι άλλο θα τον αναγκάσουν οι εσωκομματικοί του αντίπαλοι. Και όλα αυτά με τρομερές συνέπειες για τη χώρα.

Η μόνη σωστή λύση στην παρούσα κατάσταση είναι μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας των κομμάτων που βλέπουν μόνο την ευρωπαϊκή προοπτική (άρα και ένα μεγάλο κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ) με άλλον πρωθυπουργό. Ας αναλάβει έστω ο Δραγασάκης.

Ο Τσίπρας είναι πολύ λίγος για τις περιστάσεις!

Και όσοι ενοχλούνται ακόμη και σήμερα από την πιθανή συνύπαρξη των μνημονιακών με τα αντιμνημονιακά αγγελούδια του ΣΥΡΙΖΑ ας πάνε να ρίξουν μια στροφή υπό τους ήχους του ζουρνά….’Ισως έτσι τους φύγει το παραλήρημα….