Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Ομαδική Κυβίστηση

Ο κ. Παπαδημούλης εξέφρασε σήμερα την απόλυτη βεβαιότητα, ότι αν και πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να διαφωνήσουν με την πιθανή συμφωνία που θα τους φέρει ο κ. Τσίπρας, ουδείς θα διανοηθεί να ρίξει την κυβέρνηση, δηλαδή θα στηρίξουν τα μέτρα που θα προταθούν.

Με άλλα λόγια μας λέει ότι το ολυμπιακό άθλημα στο οποίο θα διαγωνισθούν δεν λέγεται ατομική κυβίστηση του κ. Τσίπρα (στο οποίο αν θυμάστε είχε διακριθεί η εικονιζόμενη Κομανέτσι), αλλά ομαδική συγχρονισμένη κυβίστηση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, (κάτι που όπως αντιλαμβανόμαστε είναι απείρως δυσκολότερο).

κυβίστηση= κωλοτούμπα


1 σχόλιο:

  1. Είναι γεγονός ότι τά τελευταία χρόνια οι πάσης φύσεως "πολιτικοί μας" είναι καθ' έξιν ψεύτες. Άλλα υπόσχονται προεκλογικώς μέ σκοπόν τήν υφαρπαγήν τής λαϊκής ψήφου. Είτα επιδίδονται μέ άμεσον ή βραδείαν απόκρισιν στήν άσκησιν τού "αθλήματος" που περιγράφεται. Τό οδυνηρόν είναι ότι ουδεμίαν επίπτωσιν έχει εις αυτούς η συγκεκριμένη συμπεριφορά. Αμνήμων καί συνεργός ο Λαός ανανεώνει τήν εμπιστοσύνη του στόν επόμενον όμοιον! Δέχεται αδιαμαρτύρητα ακόμη καί δικτάτορες (τύπου Λουκά Παπαδήμου) τούς οποίους τού παρουσιάζουν ώς "πρωθυπουργούς" άνευ ουδεμιάς ψήφου!
    Σημεία εν καιροίς αξιακής-θεσμικής-οικονομικής "κρίσεως" τής βεβηλωμένης πρώην δεδηλωμένης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή